Tagsagen – opdatering

By 20. februar 2015Nyt fra bestyrelsen

Februar

Langt om længe er første fase af vores byggesag ved at være ovre, hvilket også er reflekteret ved at håndværkerne er i gang med at rydde vores arealer for værktøj og maskiner.

Desværre er det ikke alt, som kan blive færdigt lige nu. Flere af jer har nok lagt mærke til at bl.a. soklen i midtergården endnu ikke er lavet færdig. Dette skyldes vejret, da vi skal have flere på hinanden følgende dage over en hvis temperatur for at det kan laves ordentlig. Den foreløbige dato for, hvornår dette laves er 1. april og frem. Men såfremt vejret arter sig før dette, så vil håndværkerne selvfølgelig gå i gang før. Herefter vil sokkel og midtergård også blive malet færdig til at passe med resten af huset.

Afslutningen betyder også, at vores nye ventilationsystem snart bliver sat til. Det vil blive sat på et sug, som normalt passer til en ejendom af vores størrelse, men såfremt der opleves problemer/gener, så har vi mulighed for at justere det. Dog er det vigtig at vi lige giver det en chance for at komme “ordentlig” igang inden da. Når jeg har den endelige dato for igangsætning, så skal jeg nok skrive ud.

Ydermere skal Stalden også males samt væggene ind til naboerne. For at vi kan beholde vores grønne beplatning, vil der på et senere tidspunkt blive sendt en mail ud, som beder om lidt hjælp fra andelshaverne til at få løsnet og fjernet/beskyttet nogle af vores buske. Hvis vi er flere som hjælpes ad, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Leave a Reply